vineri, 26 decembrie 2014

Salut, sunt Geta ...

- Cum care Geta?!
- Geta Traieste la Altitudine!
... am 12 ani si sunt in clasa a VI-a la Scoala Peter Tahl din Rasnov. Si daca-í Rasnov ... e munte!!!

 De mica traiesc pe munte; intai a fost locul meu de joaca, apoi spatiul unde am invatat sa ma catar si sa simt bucuria atingerii unui varf.  Bucegi, Postavaru, Piatra Craiului....drumetii, escalada, alergare nomtana, alpinism, mountainbiking ....

Vino sa descoperi impreuna cu mine muntele, miscarea in natura sau gustul pentru performanta,  
Iti voi arata locurile mele de joaca si antrenament, vei afla si invata lucruri noi de la monitorii Clubului Sportiv Montan Altitudine si vom exersa impreuna pentru ca-ti pot impartasi si din experienta mea. 
 De asemenea poti participa la unele din antrenamele  mele pentru recordurile in munti inalti.

Ca sa intelegi relatia mea cu muntele, iti spun ca alpinismul de altitudine si escalada ma definesc, ma fac sa ma simt fericita si speciala. Faptul ca 8 alpinisti au incheiat 7 Volcanoes, 422 Circuitul 7 Summits si nici o alpinista nu a realizat ambele circuite ma face sa lupt pentru acest loc. Performanta si recordurile sunt ceea ce-mi doresc, sunt motivatia antrenamentelor si pregatirii mele generale.

Participand la programele dedicate lor, copiii vor descoperi bucuria activitatilor in natura, vor cunoaste lucruri si locuri noi.
Daca participi la antrenamentele mele, fie ca sunt ascensiuni in Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor, in Plus2500.ro, fie antrenamente de alergare montana, mountainbike sau vai de abrupt, alpinism si escalada, vei fi in forma, te vei convinge de frumusetea antrenamentelor in natura, si, in acelasi timp, ma vor ajuta sa realizez ce am planificat in anul competitional 2015, in alpinism si escalada, ca membra Altitude Expeditions Team si a lotului de performanta a Clubului Sportiv Montan AltitudineRelatii si inscrieri la: 
  • 0722 369 965
  • geta@temerarul.ro
  • alti_tudine@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu