Si TU poti fi TEMERAR!

Participand la programele "Geta Traieste la Altitudine!", copii vor descoperi bucuria activitatilor in natura, vor cunoaste lucruri si locuri noi si, in acelasi timp, ma vor ajuta in activitatea mea sportiva in alpinism si escalada, ca membra a lotului de performanta a Clubului Sportiv Montan Altitudine.
 • Magia curajului - program de o zi:  Cu Geta si jocurile ei, copiii vor simti magia de a descoperi curajul si indemanrea.                         

  Iti este teama de inaltime?  Nu crezi ca te poti sui in pomi sau catara pe stanci?

  Ne invatam cu escalada si muntele prin:
  jocuri de echilibru si coordonare, jocuri la inaltime mica, catarat pe structuri artificiale, catarat pe stanca, drumetie. 

        Programul dureaza cca 6 ore, se desfasoara atat vara cat si iarna, 
        folosindu-se, in functie de vreme si anotimp, atat structri    
        acoperite, structuri naturale ferite de intemperii, cat si activitati  
        in natura.

 • Intalnirea Indraznetilor - program de 2 zile: Doua zile in care, impreuna cu Geta si prietenii sai, vei participa la jocuri de echilibru si indemanare, vei invata sa te cateri pe prize artificiale si pe stanci, vei participa la aprindera focului de tabara si la prepararea de mancare la ceaun, vei descoperi, in drumetie, farmecul, frumusetile si diversitatea naturii. Sunt  2 zile petrecute in natura in care vom invata si :

       -  deplasarea in teren de aventura, notiuni de orientare, citirea hartilor;
       -  participarea la amenajarea vetrei de foc, la aprinderea focului si prepararea cinei la ceaun;
       - jocuri si cantece de cabana in jurul focului de tabara;
       - drumetie, cu explicatii de geografie, biologie, ecologie si bune practici in turismul prietenos cu mediul.


  Participand la programele dedicate lor, copiii vor descoperi bucuria activitatilor in natura, vor cunoaste lucruri si locuri noi.
  Daca participi la antrenamentele mele, fie ca sunt ascensiuni in Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor, in Plus2500.ro, fie antrenamente de alergare montana, mountainbike sau vai de abrupt, alpinism si escalada, vei fi in forma, te vei convinge de frumusetea antrenamentrlor in natura, si, in acelasi timp, ma vor ajuta sa realizez ce am planificat in anul competitional 2015, in alpinism si escalada, ca membra Altitude Expeditions Tean si a lotului de performanta a Clubului Sportiv Montan Altitudine

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu