Echipa SPONSORI


Sunt sportiva a Federatiei Romane de Alpinism si Escalada care imi asigura suport in relatia cu institutiile centrale si federatiile din tarile de desfasurare a expeditiilor.

Sunt legitimata la Clubul Sportiv Montan Altitudine care imi asigura organizarea si sustinerea programelor de antrenament si pregatire si planificarea programului competitional.

Sunt membra a Altitude Expeditions Team care organizeaza si conduce expeditiile mele de antrenament si record in munti inalti. De la varsta de 10 ani reprezint Romania in expeditii in munti inalti, stabilind, pana acum, 8 Recorduri Mondiale de varsta.

Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor este locul pentru antrenamente si decizii pentru expeditiile in munti inalti, este comunitatea care ma sprijina, ma motiveaza si ma apreciaza. 

In aceasta echipa am realizat cel mai nou Record Mondial de varsta din palmaresul meu: Mt. Giluwe, in Papua Noua Guinee,  cel mai inalt vulcan din Australia si Oceania. 

Pentru a avea ocazia sa demonstrez ca pot fi cea mai tanara alpinista din lume pe Vf. Lenin, primul meu varf peste 7000 metri, am nevoie de sustinere financiara, de parteneri si sponsori.
Performantele mele anterioare si expunerea media sunt argumene solide pentru a te alatura echipei cu care am realizat expeditiile de record in munti inalti.
 Alatura-te echipei castigatoare, am nevoie de sustinerea ta!

    

 

Expeditiile de record ale Getei sunt, fara indoiala, un “Produs in Romania”, organizate de Altitude Expeditions Team si sponsorizate de brandurile: 

REGINA MARIA - Reteaua privata de sanatate, S.C. Mures S.R.L., ROGER UTILAJE, Strindberg.ro - professional sportswear, Redis Nutritie, Celadrin - Pentru ca iubesti miscarea!, Euro Educational - EDU your event – our multimedia solutions, Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor, Dinamic '92, importator si distribuitor national, Bravo Europa - grup de companii specializat in domeniul sistemelor metalice sau plastice de acoperire, Altitude Expeditions Team - divizia de munti inalti a Clubului Sportiv Montan Altitudine. Echipa organizeaza expeditii in zone izolate si greu accesibile si stagii de pregatire si expeditii pentru aplinismul de altitudine.

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu